Վայրը’ քոլեջ, ուսումնական մառան։
Օրը’ նոյեմբերի
Նախագծի համակարգող’Մարիամ Մխիթարյան։
Մասնակիցներ՝ քոլեջի սովորողներ, դասավանդողներ։
Նպատակը՝
- սովորողներին ծանոթացնել հայակական ավանդական խոհանոցին
Ընթացքը`
- Նախորդ օրը գնած անհրաժեշտ մթերքները նախապատրաստել աշխատանքը սկսելու համար
Անհրաժեշտ տեխնիկա և պարագաներ
* Ֆոտոխցիկ, ձայնագրիչ
*աշխատանքային հագուստ
* գոգնոց, ձեռնոց, գլխարկ
*անհրաժեշտ մթերք
Մասնակիցներ
Արդյունքում մառանում ունենք մուրաբայից ապակյա տարա ։
- սովորողներին ծանոթացնել հայակական ավանդական խոհանոցային հմտություններին
- տեխնոլոգիական կարողությունների ձևավորում
- Նախորդ օրը գնած, ընտանեկան այգիներից հավաքած անհրաժեշտ մթերքը նախապատրաստել աշխատանքը սկսելու համար։
- սովորողներին ծանոթացնել հայակական ավանդական խոհանոցային հմտություններին
- տեխնոլոգիական կարողությունների ձևավորում
- Նախորդ օրը գնած, ընտանեկան այգիներից հավաքած անհրաժեշտ մթերքը նախապատրաստել աշխատանքը սկսելու համար