Ամառային ուսումնական մառան․պղպեղ

Այլ մթերքների բաղադրատոմսեր

Պղպեղները սառեցնում ենք սեպտեմբեր-հոկտեմբեր ամիսներին։

Գործընթաց՝

  • հեռացնել ծայրերը,սերմերը
  • հոսող ջրի տակ լվանալ
  • թողնել ջրքամվի
  • կտրատել ինչպես ձեզ հարմար է
  • շարել սկուտեղի վրա մի շարքով
  • դնել սառցարան ամենացածր ջերմաստիճանի ներքո (շոկային սառեցում)
  • 20 րոպե անց լցնել հատուկ սառցարանի համար նախատեսված տոպրակի մեջ,որից կարող ենք լիարժեք օդը հեռացնել։

Երկարաձև կտրատած պղպեղները հարմար են աղցանների մեջ օգտագործելու համար։

Օգտակար խորհուրդներ՝

  • Օդը տոպրակից հեշտությամբ հեռացվում է հյութի ձողիկի օգնությամբ
  • Լոբին ձմռանը կարելի է և տապակել,և եփել

Ինչպե՞ս օգտագործել։

Օգտագործման պահին հանել սառցարանից այնքան,որքան մոտավոր ձեզ պետք է, տոպրակից ազատելուց հետո այն հենց էդպես դնում ենք եռացող ջրի մեջ կամ տապակում միանգամից։Այն չեք տարբերի թարմից։

Categories:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s